Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Соколівська громада» (код ЄДРПОУ: 34508352) був реорганізований і увійшов до складу Жашківської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Соколівська об'єднана територіальна громада
припинила діяльність, увійшла до складу Жашківської громади

13.04.2020- Повідомлення про оприлюднення проекту рішення «Про затвердження Регламенту роботи Центру надання адміністративних послуг» Соколівської сільської ради"

Повідомлення про оприлюднення проекту рішення «Про затвердження  Регламенту роботи Центру надання адміністративних послуг Соколівської сільської ради" 

         Відповідно до статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» Соколівська сільська рада повідомляє про оприлюднення з 13.04.2020  в мережі Інтернет за адресою: http://sokolivka.gromada.org.ua/ проекту рішення Соколівської сільської ради «Про затвердження  Регламенту роботи Центру надання адміністративних послуг Соколівської сільської ради" (далі – Проект) з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних і юридичних осіб та їх об’єднань.

Проект регуляторного акта передбачає приведення нормативно-правових актів у відповідність  до вимог  чинного законодавства та інформування населення  щодо порядку  надання адміністративних послуг,  підвищення якості їх  надання, створення сприятливих умов для реалізації прав, свобод і законних інтересів фізичних та юридичних осіб на одержання таких послуг на території Соколівської сільської об’єднаної територіальної громади.

         Зауваження та пропозиції до проекту від фізичних та юридичних осіб та їх об’єднань просимо надсилати за такою адресою: 19253, вул. Вишнева,  20 , с. Соколівка Жашківський  район, Черкаська  область з поміткою «зауваження та пропозиції  до регуляторного акту» а бо  на електронну пошту Соколівської сільської ради: sokolovkass@ukr.net. Пропозиції приймаються протягом одного місяця з дня оприлюднення.

 


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua